Skip to content

RoVe-Products B.V. is een kabel assemblage bedrijf met een historie en passie voor kabel techniek waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Het bedrijf startte in 1998 met haar oprichter als enige medewerker, waarna het uitgegroeid is tot een mooi familie bedrijf.

Tegenwoordig is Ro-Ve Products B.V. uitgegroeid tot een bedrijf met een flink team van gedreven en ervaren medewerkers en bedienen wij tientallen klanten in Nederland.

De Oprichter

In 1998 startte Ronald Vermeij geïnspireerd door zijn vader die in de elektronica werkte, aan de keukentafel in zijn ouderlijk huis Ro-Ve Products. Zijn focus lag op servicegerichtheid, korte lijnen en met snelle afhandeling de uitlevering te doen aan zijn klanten. Dat dit een goede keus is geweest, is duidelijk te zien aan de groei van het bedrijf met een mooi bedrijfspand gevestigd in Dordrecht. Inmiddels is het klantenbestand behoorlijk gegroeid en heeft Ro-Ve Products B.V. zijn horizon verbreed door half fabricaat en zelf eindproducten op het gebied van apparaat- en paneelbouw te maken.

Assemblage

Op eigen locatie verzorgen wij de fabricage van de benodigde kabels en/of kabelbomen die vervolgens door eigen personeel ingebouwd kunnen worden in een eindproduct op verzoek van de klant. Aflevering van het geproduceerde materiaal bij de fabriek zodat de klant eventueel het product zelf kan afbouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook hebben wij de mogelijkheid om producten te bezorgen met eigen transport.

Naast de vele opdrachten uit de regio Drechtsteden verzorgen wij ook veel technische assemblage voor klanten die ver buiten onze regio gevestigd zijn. Vakkennis, efficiëntie en eerlijke adviezen over de mogelijkheden in materialen, dat is wat de klanten van Ro-Ve Products B.V. keer op keer terug laten komen.

Bekijk welke assemblage diensten wij allemaal leveren op onze Assemblage pagina.