Skip to content

Ro-Ve Products B.V. is gespecialiseerd in het serie- en kabel assembleren, apparaten- en paneelbouw, flatcable (bandkabel) en het samenbouwen van deel assembly’s tot een vakkundig en compleet product.

Voor de fabricage maken wij gebruik van verschillende applicators en de daarbij behorende tangen en apparaten. Onze diversiteit en mogelijkheden in materiaal is enorm.

Door een voorraad van kabels en connectoren in eigen opslag kan Ro-Ve Products B.V. uw kabelassemblage efficiënt produceren maar ook het logistieke gedeelte uit handen nemen.

Kwaliteit

Kwaliteitsproducten afleveren aan de klant, dat staat bij Ro-Ve Products B.V. voorop. Met passie voor het vak leveren wij dan ook producten af die minimaal visueel gecontroleerd zijn. Op verzoek van de klant kunnen geassembleerde producten ook allemaal getest worden met onze eigen testkast, om aan elk gewenste kwaliteitsniveau te voldoen. Alle testen vinden plaats door middel van een vooraf ingevoerde testprogramma en testplank, desgewenst kan er ook een test rapport aangeleverd worden. Ook werken wij samen met meerdere partners, die onder andere zijn gespecialiseerd in printplaten en ontwikkeling.

Mogelijkheden

Aan de hand van tekeningen of een voorbeeld zijn wij in staat om een klant specifiek te adviseren, offreren en uiteindelijk de opdracht tot een succesvol einde te produceren waarbij het testen en een visueel controle tot de mogelijkheden behoort. Assemblage van kabelboom tot paneelbouw, onze diensten zijn in meerdere onderdelen op te splitsen. Bekijk hieronder wat wij allemaal kunnen leveren.

De mogelijkheden op een rijtje.

Serie- en kabel assembleren

Voor kabelassembly ben je bij Ro-Ve Products B.V. aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kabels in zowel kleine als grote aantallen, van een enkele draad tot een kabelboom en van een enkele kabel tot meer aderige kabels. Deze kabels maken we uiteraard volgens uw specificaties en/of tekeningen. Dit alles in samenwerking met onze vaste leveranciers.

Al het bovenstaande kunnen wij eenmalig voor u maken, maar ook voor seriewerk draaien wij onze hand niet om.

Apparaten en paneelbouw

Op verzoek kunt u ook bij ons terecht voor apparaat en/of paneel bouw. Het proces van paneelbouw begint bij een ontwerp dat u zelf aanlevert (het liefst met voorbeelden) en daarna kunnen wij u een offerte aanbieden voor het bedraden hiervan.

Dit alles gebeurt volgens de eisen van u als klant.

Flatcable (bandkabel)

Naast de standaard kabelbomen verzorgt Ro-Ve Products B.V. ook flatcable (bandkabel) dat in de volksmond computerkabel genoemd wordt. Bandkabel is een mooie toepassing om signalen van de ene print te verbinden met de andere print. Het voordeel van flatcable is dat het relatief weinig ruimte inneemt en gebruikt kan worden in diverse uitvoeringen, zo werken wij met afgeschermde en niet afgeschermde uitvoeringen.

Zicht controle en de optie tot testen behoort tot de mogelijkheden die wij kunnen leveren voor flatcable.

Samenbouwen

Voor wat betreft samenbouw kunt u bijvoorbeeld denken aan een bodemplaat waar een trafo en printplaten opgezet worden. Deze zouden we dan op verzoek uiteraard ook voor u kunnen bedraden. Maar heeft u producten die in elkaar gezet dienen te worden is dat ook geen probleem bij Ro-Ve Products B.V.

Vraag het aan en laat Ro-Ve Products B.V. u verrassen.

Direct een offerte aanvragen?